Regler i studiet

- Man må ikke have sko på i undervisningslokalet! Medmindre andet er aftalt.


- Opbevaring af tøj, værdigenstande mm i omklædningsrummet er på eget ansvar. Tag evt dine værdigenstande med ind til undervisningen, dog skal dine ting ikke være i vejen for andre medlemmer.


- Fingerringe, armbånd, ankelkæder, navlepiercinger, tøj med nitter eller andet metal mv. som kan komme i kontakt med polen SKAL tages af inden undervisning af hensyn til jeres smykker men også for at undgå ridser på polen.

- Mad er ikke tilladt i undervisningslokalet.


- Tilskuer er ikke tilladt i studiet.


- Mobiltelefonen bedes venligst være på lydløs. Hvis man vil filme eller tage billeder, så sørg for at det kun er de personer man har aftalt det med som kommer med på billedet/filmen.


- Fremmøde må gerne ske senest 5 min inden timens start så man er klar og omklædt inden timen starter. (Døren til studiet åbner først 10 min inden hver times start pga sikkerhedsforanstaltninger).


- Efter endt time SKAL man spritte sin egen pole af, så polen er klar til den næste og ikke fyldt med flydende kalk eller andre hjælpemidler.


- HUSK at passe godt på jer selv og hinanden. Lyt til kroppen - vi skal være i den i mange år.


- Da jeg sætter stor pris på et hyggeligt studie, så undlad venligst snakken i krogene. Tal til andre som du selv ønsker at blive talt til. Og behandl andre som du selv ønsker at blive behandlet. Hvis der mod forventning skulle opstå konflikter eller andet som man er ked af, utryg ved m.m. så kontakt mig gerne - studiet er for alle.


- Ris og ros modtages med kyshånd:)

Happy training - happy poling!

BPoleFit


BPolefit
Paludan-Müllers Vej 24, 1. sal
8200 Aarhus N
E-Mail: bpolefit@gmail.com
©2018 BPolefit
all rights reserved

Programmeret og hosted af nordicweb