Medlemsbetingelser

 

Generelt: Månedskortet giver dig ubegrænset træning pr. måned på alle hold. Klippekortet kan bruges til træning på alle hold dog begrænset til det antal klip klippekortet angiver. Månedskort samt klippekort udstedt af BPoleFit kan bruges hos BPoleFit. Både månedskort og klippekort er personligt og kan ikke benyttes af andre. Man er selv ansvarlig for at alle personlige oplysninger er korrekte. Vi har ingen aldersbegrænsning men hvis du er under 18 år skal vi have en forældres accept på mail for at kunne blive medlem hos BPoleFit medmindre andet er aftalt. Ved køb af medlemsskab enten af månedskort eller klippekort acceptere man også vores medlemsbetingelser samt at al træning hos BPoleFit er på eget ansvar! 

Medlemsskab: Man betaler ved at foretage en bankoverførsel både for et medlemsskab med ubegrænset træning pr. måned og for klippekort. Senere vil der være mulighed for at betale online med sit dankort/visa. Man kan derfor ikke betale med kontanter. Alle beløb er opgivet i DKK. Dog skal der forestå en aftale med BPoleFit om bankoverførsel inden man gør dette, for at undgå misforståelser. Vær venligst opmærksom på at ens medlemsskab/klippekort først træder i kraft når man har fået en bekræftelse på mail herom.

Til/afmelding af hold: Man tilmelder sig hold online via hjemmesiden. Vi tager ikke imod telefoniske til/afmeldinger eller til/afmeldinger via Facebook, mail mv. Hvis man står på venteliste vil man modtage en mail hvis/når der er en ledig plads på holdet. Afmelding af hold skal ske senest 3 timer inden timens start.

Private timer: Private timer bookes ved henvendelse på mail: bpolefit@gmail.com. Betaling heraf sker ved bankoverførsel iflg. aftale med den pågældende instruktør.

Undgå bødegebyr: For at undgå et bødegebyr (bødegebyr: 25,- dkk) skal man fremmøde 10 minutter inden timens start. Døren til studiet vil også kun være åben for indgang i 10 minutter før en times start pga. sikkerhedsmæssige årsager. Så husk at sørg for ikke at komme for sent og sørg for omklædning med det samme så man er klar til undervisning når timen starter. Hvis man kommer for sent til timen og ikke er nået ind i studiet i de 10 min der er åbent så vil dette udløse en bøde og man vil ikke blive lukket ind til timen.

Manglende betaling: Ved for sen eller helt manglende betaling vil medlemsskabet blive lukket og man vil modtage en 1. rykkerskrivelse pr mail. Efter 10 dage vil der blive fremsendt en 2. rykkerskrivelse og man vil herefter blive sendt til inkasso/advokat såfremt vi ikke modtager betalingen.

Gavekort: Gavekortet er gyldigt i op til 36 måneder og kan ikke ombyttes til kontanter.

Åbningstider: Pga. sikkerhedsmæssige årsager er der kun åbent til studiet 10 min inden timens start. Dette gør sig gældende ved hver time! Når timen starter vil døren være lukket og der vil ikke være mulighed for at komme ind før 10 min inden næste time starter.

Brud på medlemsbetingelser: Brud på medlemsbetingelser som i at en anden end én selv træner på sit medlemsskab, lovbrud, misligehold, trusler og vold eller anden uacceptabel handling vil medføre øjeblikkelig bortvisning samt ophør af medlemsskab/klippekort øjeblikkeligt. 


BPolefit
Paludan-Müllers Vej 24, 1. sal
8200 Aarhus N
E-Mail: bpolefit@gmail.com
©2018 BPolefit
all rights reserved

Programmeret og hosted af nordicweb