Om

BPoleFit er ejet af Bettina Vinter som også er instruktør. Studiet ligger dejligt centralt i Aarhus N tæt på Indre Ringgade, Aarhus centrum, gode busforbindelser, Storcenter Nord og med gode parkeringsmuligheder.
Er man til polefitness/dance er dette helt klart studiet man skal komme til. BPoleFit sætter stor pris på en rigtig god kvalitet i og uden for undervisningen. Desuden sætter BPoleFit også stor pris på sikkerhed og polesene hos os er derfor ekstra sikret. Ud over ekstra sikret poles vil man også finde crash mats hos BPoleFit. Disse crash mats bruges "under" polen til tricks/øvelser som er lidt mere udfordrerende end normalt og man kan hermed kan føle sig mere sikker.
Det er med stor glæde at BPoleFit endelig er blevet stablet på benene med hjælp fra familien, venner og bekendte. Polefitness/dance er vores helt store passion og dette er en drøm der er gået i opfyldelse.

 

Milica Alexanndra Vinter

Instruktør og ejer. Jeg har undervist i polefitness/dance siden 2011 og har selv trænet siden 2008. Jeg er certificeret poledance instruktør. Min baggrund inden for træning er at jeg har prøvet lidt forskellige sportsgrene. Håndbold, Basketball, Kampsport, Fitness og en lille smule dans. Min indgangsvinkel til Polefitness/dance er ikke særlig gymnastiks eller dansepræget som så mange andre men derfor brænder jeg mindst lige så meget for sporten og går også højt op i at man skal have det sjovt, blive udfordret og ikke mindst træning af hele kroppen med fokus på den styrkende del af træningen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rae Rebekka Maria

Instruktør siden 2013 hos DA Polestudie og pr 1/8-15 hos os. Lidt om Rae: Rae har danset siden hun var 3 år gammel. Hun har både prøvet kræfter med ballet, springgymnastik og showdancing, før hun i 2010 fandt DA Polestudie. Grundet hendes tidlige start er hendes grundviden omkring pole meget stor. Desuden er hendes stærkeste force uden tvivl smidighed. Rae fik en flot 2. plads i DM 2014 i den professionelle klasse.

 

Annika Lomholt Østergaard

Instruktør hos os siden august 2015 og trænet pole siden April 2014. Annika er certificeret pole instruktør siden november 2015. Annika om sig selv: "Hele min barndom har jeg gået til lidt af hvert, men lærte hurtigt at det var holdsport jeg bedst kunne lide. Dette kom især til udtryk da jeg efter et års pause fra fritidsaktiviteter begyndte til fitness. Her havde jeg svært ved at træne alene, da jeg fandt det demotiverende og derfor fik jeg aldrig helt forpligtet mig til det. Det jeg godt kan li' ved Pole er, at det er den rette blanding mellem holdsport og individuel sport. Du træner for din egen skyld, men samtidig har du altid nogen omkring dig. 

På trods af min korte karriere indenfor Pole, har jeg haft utrolig mange gode oplevelser, hvilket også er en af de faktorer der har motiveret mig til at blive instruktør. Det at kunne give de gode oplevelser videre til andre og se deres udvikling er for mig en succes oplevelse. Jeg vil selvfølgelig have at min undervisning foregår på en sikker og hensigtsmæssig måde, men for mig er det vigtigt at der os er god stemning i studiet, da det giver tryghed og plads til at have det sjovt:)"

 

 

 

   
   

 

   
   

 


BPolefit
Paludan-Müllers Vej 24, 1. sal
8200 Aarhus N
E-Mail: bpolefit@gmail.com
©2018 BPolefit
all rights reserved

Programmeret og hosted af nordicweb