Værd at vide

 

Første gang man prøver polefitness/dance

Hvis det er første gang man skal prøve kræfter med polefitness/dance vil det være en god ide at starte med en intro/prøvetime som man booker ved at maile til: bpolefit@gmail.com. Når man møder op er det en rigtig god ide at sørge for omklædning med det samme så man er klar inden timens start.

Hvad skal man have på af tøj?

Vi anbefaler at man har et par korte shorts/hotpants på og evt et par lange leggings/bukser over. Ligeledes anbefaler vi at man har en kort sportstop på og en lang top over. Det kan også være en god ide med benvarmere, sokker, en langærmet bluse. Håndledsvarmere/writsbands kan ligeledes anbefales så man hele tiden holder håndleddene varme - de kommer på hårdt arbejde. Det vil være en god ide at have noget træningstøj på som ikke har skarpe genstande påsat som i nitter, knapper, lynlåse osv. Dette er for at undgå ridser i polen da det på ingen måde er rart at pole på en ridset pole.

På selve træningsdagen

På selve træningsdagen er det en rigtig god ide ikke at have påsmurt sig diverser cremer, olier, lotions osv. da det gør huden glat og det vil gøre det ret svært at udføre tricks på polen da man vil glide af.

Smykker

Det er helt og aldeles forbudt at have smykker på til undervisningen da det kan skade polen samt der er risiko for at smykkerne går i stykker. Det gælder alle smykker: fingerringe, ure, armbånd, øreringe, ankelkæder og piercinger som kan komme i kontakt med polen. Hvis man har noget tøj på som har nogle smykkelignende genstande på, nitter, lynlåse, knapper osv så skal denne beklædning ikke i kontakt med polen og man vil blive bedt om at tage beklædninggenstanden af.

 

Hvad medbringer man til undervisningen

Til alle undervisningstimer medbringes et håndklæde til at aftørre polen og sig selv med. Medbring også en fyldt vandflaske da der desværre ikke er så god tid inden timens start pga. der kun er adgang til studiet 10 min. før hver times start. For de medlemmer som bruger flydende kalk eller andre hjælpemidler, så bedes man venligst selv medbringe dette, da det ikke vil være muligt at låne af instruktøren.

Og det aller vigtigste: Et stort smil - det bliver sjovt!!

 


BPolefit
Paludan-Müllers Vej 24, 1. sal
8200 Aarhus N
E-Mail: bpolefit@gmail.com
©2018 BPolefit
all rights reserved

Programmeret og hosted af nordicweb