Polefitness/dance

 

PoleFit Her kan alle være med og komme godt i gang med poledance i Århus! På denne time koncentrerer vi os om styrkeøvelser udført med og uden pole for at blive stærkere og mere udholdende, så vi kan lave tricks på polen. Gå ikke glip af denne time, som styrker og toner hele kroppen.

Flexy Som titlen siger, arbejder vi her med vores smidighed. Alle kan deltage uanset niveau. Så vil du have en mere smidig krop og måske endda mestre en spagat eller split, så vær sikker på at komme til denne time.

Poleplay Hvis man har prøvet de forskellige timer og har lyst til at finjustere nogle spins, tricks, combos eller smidighedsøvelser ud fra sit eget program, så er denne time sagen. Instruktøren står for opvarmningen og er til rådighed under hele timen, men derudover træner man efter sit eget program og humør. Spørg endelig løs i denne time, især hvis der er noget, du ikke nåede at få svar på i en undervisningstime.                                                                       I denne time kan du også tage billeder eller fim til dit "polealbum". Det er jo bare så fedt at se sin egen fremgang! Vær dog opmærksom på kun at tage billeder eller film med folks tilladelse.

 

 

Level 1 Denne time er for dem, som har taget en intro/prøvetime. Der bliver på denne time undervist i begynder-spins, tricks og combos. På denne time tager vi tingene stille og roligt og bliver mere fortrolige med polen. (Dermed ikke sagt at vi slapper af :)

Level 2 Denne time er for de medlemmer, som kan udføre alle spins og tricks fra Level 1 og er klar til nye udfordringer. Der bliver på denne time undervist på et let øvet niveau i både spins, tricks og combos. På denne time er man fortrolig med polen og har ingen problemer med for blandt andet at hænge på hovedet.

Level 3  er for den øvede poler. Vi arbejder med endnu svære tricks og kombinationer end de andre Levels. 

Mix disse timer er enten et mix af Level 1 og Level 2 eller et mix af Level 2 og Level 3. På disse timer får man undervisning i tricks og kombinationer som er et mix af de pågældende timer. Er man eksempelvis Level 2, kan man sagtens deltage på både Mix 1/2 og Mix 2/3. Den pågældende instruktør vil altid sørge for at alle bliver udfordret så det passer til dennes niveau. 

Aerial Hoop er timen hvor man lærer tricks og kombinationer i den såkaldte Hoop som hænger ned fra loftet. Da det kan være temmelig hårdt at komme op i Hoopén anbefaler vi at man har gået til pole nogle måneder inden man tilmelder sig denne time. 

Aerial Silks minder rigtig meget om vores aerial hoop time. Men her kan man sagtens være med som nybegynder uden at have prøvet pole eller hoop før. Som med aerial hoop lærer man også her tricks og kombinationer som udføres fra silksene som hænger fra loftet.

Floorwork På floorwork timerne arbejder vi teknisk på gulvet. Alle niveauer kan være med men det anbefales at have været til et par level 1 timer først, så man har stiftet bekendskab med polen. Vi arbejder med tricks, rul, hop, piruetter, balanceøvelser ol., samt hvordan man kan komme fra pole til gulv og den anden vej, på en sammenhængende og flot måde. Der bliver trænet enkelte tricks og kortere kombinationer på hver time. 

Privat timer På denne time er der mulighed for at få privatundervisning i poledance i Århus. Her er fokus på dine ønsker og behov, og du kan sammen med en instruktør tilrettelægge en personlig plan for, hvad du vil opnå med polefitness. Er dit mål at konkurrere eller blot blive endnu bedre til combos og tricks, så vil en privattime udvikle dig rigtig meget.                         Hvis du ønsker det, er det muligt at dele timen med en veninde.

Bemærk venligst: Al træning hos BPoleFit er på eget ansvar. Husk at lytte til kroppen og spørg altid ved den mindste tvivl.

 

Happy poling:) 

 


BPolefit
Paludan-Müllers Vej 24, 1. sal
8200 Aarhus N
E-Mail: bpolefit@gmail.com
©2018 BPolefit
all rights reserved

Programmeret og hosted af nordicweb